søndag 7. september 2008

Kjendis ;o

I går var det bursdagsfest på Hald - og etter noen timers dansing i peisestua etter brasilianske rytmer, bestemte vi oss for å sjekke ut dansemulighetene i Mandal. Vi endte til slutt opp på Berserk, et monster av en bar. Da vi kom inn var det null liv å spore i de som hang over ølglassene, og det ble lange blikk mot dansegulvet da vi fikk endret musikk og varmen steg betraktelig i lokalet. Etter hvert ble det da noen sløve mandalinger med i dansen også, om enn med litt mindre kontrollerte bevegelser enn oss andre.

Etter mye dansing ble vi sultne, og forlot Berserk til fordel for en hamburgersjappe. Selv om vi ikke vet det med sikkerhet, regner vi med at trivselsnivået på baren sank betraktelig i det øyeblikket vi forlot området;b

Hamburgersjappene i Mandal henger seg ikke opp i effektivitet, og det tok mer som lang tid før alle vi som kom dit samtidig og skulle ha en burger hver hadde den i hånda. Mest synd var det kanskje likevel på hr. Salvesen (joda, Kjartan Salvesen fra Idol), som kom og skulle bestille like etter alle oss.. Jeg og Kamilla benyttet oss av anledningen og fikk Hanne til å spørre om vi kunne få lov til å ta bilde sammen med ham; og det fikk vi jo;)




Linn Silje<3

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars Hr. Salvesen, dåkk slapp itj han foran da? Hadd æ vessta kæm han va skulla æ gjort d ja:-P

LinnSilje* sa...

Men han kom jo itj før ei stund etterpå. Som sagt gikk det itj så veldig fort med dæm to bak disken, så sjøl om vi va ferdig med å bestill (nå æ trur vi nesten va), så sto vi som hadd bestilt først fortsatt og venta på maten vårres. Too bad for him;b

Anonym sa...

Det er ikkje greit å vere kjendis, når ingen legg merke til ein;-)

Anonym sa...

Hei, der fant ae kommentaran ja! itj baerre baerre, (aa skriv trondersk i Guatemala) Artig aa lesa altsaa, haape du har det bra and so on and so on. Gle du dae t aa faarraa no eller? hi ferr my aa skriv, sende ein mail litte seinar istan ae.

Klem
Orjan Kohl/cool/ que tuanis (like koss navne mett bli uttalt her omkring altsaa)