tirsdag 21. oktober 2008

Den dagen spaghettien ble kokt i vannkokeren..

Dette er historien om da Hanne og Linn Silje skulle lage pasta til middag. Men kokeplatene var leie, og kontakten bestemte seg for å ryke, og etter en liten stund smelte for så å sette den ene ”knotten” igjen inni veggen da de dro ut kontakten. Sausen, bestående av pittelitt prefabrikert tomatsaus, tre tomater, én grønn paprika og én liten rødløk, var nesten blitt litt lunken, så det var i grunn spaghettien de fryktet å gå glipp av. Heldigvis hadde de en vannkoker, og heldigvis går det utrolig greit å bare koke spaghetti i vannkokeren. Etter å ha kokt opp vannet med spaghetti i flere ganger, smakt og funnet ut at den nok var en anelse hard ennå (evt. en anelse myk utenpå det harde), ble det da til slutt mat på bordet. Med vannkokerkokt spaghetti, aldri oppkokt, derfor ekstra flytende, saus.

Med musikk strømmende inn døren fra gaten kunne ikke dette måltidet blitt stort bedre. Så husk; neste gang kontakten til kokeplatene skulle ryke, er det bare å bruke vannkokeren. Bon appétit!

Linn Silje<3

2 kommentarer:

Arnhild sa...

Spaghetti va daeinkjeint rætt. Kolles smake det tradisjonelle maten i området og ka bli deinnj laga tå? Hi i kveill verri på overraskelsesparty te ein 60 åring, vi ha med rømm´graut.....

Anonym sa...

Funke d altså!? Da ska æ jammenmæ prøv d neste gang:-)

More pasta for me...