søndag 30. november 2008

Gikondo fitnessenter

Å løpe i bakgården er mildt sagt kronglete, derfor var søndagens innkjøp noe av det mest fornuftige hittil: Hoppetau.Selv om fysisk aktivitet ikke har den samme plassen i rwandisk kultur som i norsk, tror jeg det nyåpnede treningssenteret vil bli en stor suksess. (I alle fall for to norske jenter som bor like i nærheten) De personlige trenerne er heller ikke så veldig strenge, og setter kun oppnåelige mål. Foreløpig vil det si 200 hopp jamføtes per dag. Dette er selvfølgelig et lite minimum, men å komme seg ut i solsteiken og røre litt på seg hver dag er tross alt bedre enn ingenting. Og ønsker om å overgå satte mål mottas med applaus.

Senteret har bare vært åpent én dag hittil, men forhåpentligvis vil aktiviteten fortsette, og kanskje til og med ta seg opp. Vi krysser fingrene!

Mandag 25. november

Linn Silje<3

5 kommentarer:

Anonym sa...

Æ ser me skrekk og gru fram t at du kjem heim og slår mæ i håndbak, ms. muscle;-)

Arnhild sa...

Ska daakk snart utvid med rockering?

Arnhild sa...

Æ e ut ein gong iblaint med hoinnjan å da li det med ski eiller spark. Akkurat no er det godt føret fer både ski og spark, å da bli det mindre med smultbaksten.

Anonym sa...

Ifølge kalenderen min er det den 21. desember i dag. Det betyr at det er 21 dager siden forrige blogginnlegg. Ingen kritikk, kun konstantering. Jeg venter i spenning på neste oppdatering!

Papillon

Anonym sa...

Salut ma belle,
Tu te doute que je ne comprends absolument rien de ce que tu écris, mais les photos sont superbe. Je te répète que je t'envie beaucoup. Profites en bien, c'est vraiment une chance incroyable.
Emmanuelle XXX